DESPRE

 

Live Love Laugh – sau Dana Sacalov Photography.

Aici sunt eu, cea care este indragostita de acele expresii, sentimente, emotii pe care le poti surprinde prin fotografia de portret si care ma fac sa le caut in fiecare persoana care imi iese in cale. De fiecare data imi imaginez cum ar arata in fotografiile mele. As reusi oare sa ii arat sufletul, personalitatea, starea de spirit printr-un portret? Acest lucru ma face sa vreau sa fotografiez mai mult. De aceea am ales si fotografia de nunta sau botez, unde emotiile sunt la ele acasa, unde tot ce trebuie sa faci este sa fii deschis la dragostea si lumina care te inconjoara!

Live Love Laugh … E ceva care ma leaga de aceste cuvinte. Stiu ca in viata dai de foarte multe lucruri frumoase dar si rautati, obstacole, insa prin cuvintele acestea simple cred ca putem intelege tot scopul vietii noastre: sa traiesti, sa iubesti si sa razi (suna mai bine decat cele 10 porunci 😛 ) … restul vine de la sine …

Va invit cu drag sa ramaneti alaturi de mine daca va place ceea ce fac 🙂 Nu uitati niciodata momentele fericite din viata voastra! Eu sigur nu fac acest lucru!

Fotografiez, iubesc si pretuiesc! Si impart cu VOI!

Contact: Dana Sacalov

Telefon: 0745 036 445

Email: daniela.sacalov@gmail.com

Share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *